A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Ми одна шкільна родина!

"Ми одна шкільна родина!" саме під такою назвою було проведено заняття з елементами тренінгу  практичним психологом закладу Сміщенко С. С. разом з учнями 2 класу. 

13:58 06.10.2022

III Міжнародний урок доброти

   Зважаючи на складні часи для нашої країни, нашим дітям як ніколи потрібні душевний спокій, підтримка та позитивні емоції. Саме тому наші учні долучилися до улюбленого щорічного Уроку доброти про гуманне та відповідальне ставлення до тварин.                                                

12:48 05.10.2022

Всеукраїнська трудова акція "Парад квітів біля школи"

Ще з давніх часів квіти в житті людей відігравали величезну роль. Вони завжди асоціювалися з любов'ю, радістю, гарним настроєм і бадьорістю. Природа створила безліч різноманітних квіткових рослин, серед яких дуже багато таких, що мають декоративне значення для людини. Кожен з двохсот тисяч видів цих прекрасних рослин на нашій землі унікальний, по-своєму гарний і незвичайний, кожен викликає море радісних емоцій і переживань. Саме тому Всеукраїнська трудова акція «Парад квітів біля школи» знайшла своє місце у творчих та трудових справах учнів нашого закладу. Пізнання довкілля, дослідження рідного краю, створення відповідного дизайну біля закладу, переконало, що можна дивитися і бачити красу, бути її творцями, отримувати нові враження, проявляти милосердя до природи, бути готовим прийти на допомогу.

12:50 03.10.2022

З ДНЕМ ВЧИТЕЛЯ

Є на землі чудова професія, вибираючи яку, люди прекрасно знають, що у відповідь за свою працю вони не зароблять мільйони і не стануть знаменитими. Вони усвідомлюють, що будуть працювати більше звичайного і при цьому відповідати за чужі душі і долі.

08:21 30.09.2022

День туризму

27 вересня відзначається Всесвітній день туризму в 33 країнах світу. Свято туризму стосується не лише людей, чий стиль життя пов’язаний з подорожами та рюкзаками. Це свято кожного, хто хоча б раз відчув себе мандрівником, вибравшись на природу.  Саме тому в нашому ліцеї відбувся фотоконкурс "Краса рідного краю в світлинах" .

15:17 27.09.2022

Волонтерська допомога

Наразі наша країна і кожен українець переживають важкиі часи. В Україні йде війна, яка змінила долю чи не кожного з нас. А особливо тих, хто боронить нас від ворога лютого, кому доводиться часом сидіти без їжі і води.

11:54 26.09.2022

Квіти осені

Квіти вважають прикрасою нашого життя. Вони всі прекрасні без винятку, за що їх називають очима природи. Люди вирощують квіти біля своїх будинків, в оранжереях, а також у будинку на підвіконнях. Це роблять для того, щоб захоплюватися ними, отримуючи позитивні емоції від їхньої краси. Ось і в нашому ліцеї пройшов чудовий тиждень під назвою " Квіти осені". Діти влаштували фотопарад осінніх квітів, їхній цвіт засяяв різнобарв'ям на всіх світлинах.

15:51 23.09.2022

Ми за мир

     У сучасному світі мир - це найбільша цінність та мрія.

11:57 21.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора