A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Правила дорожнього руху

29 вересня класний керівник 5 класу Приймак С.В. провела в рамках Місячника Безпеки дорожнього руху інтерактивний захід про важливість дотримання школярами безпечної та відповідальної поведінки на дорозі і у громадському транспорті.

10:22 29.09.2023

Європейський день шкільного спорту

В останню п'ятницю вересня, вже другий рік поспіль, разом зі школами з усієї Європи та світу, ми святкуємо Європейський день шкільного спорту (ESSD - European School Sport Day). Ідея ESSD полягає у святкуванні та популяризації фізичної активності серед школярів, і ми мріємо, щоб ця активність супроводжувала їх кожен день!

09:29 29.09.2023

Місячник безпеки дорожнього руху

Класовод 1 класу Андріяш Інна Володимирівна в рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього руху “Увага! Діти на дорозі!” та з метою широкого залучення дітей до вивчення та дотримання правил дорожнього руху, а також привернення уваги до проблеми безпеки дітей на дорозі, виготовила з учнями квітку «10 основних правил дорожнього руху для дітей». Школярі пригадали основні правила поведінки під час руху, щоб у подальшому їх дотримуватися.

09:16 29.09.2023

Тиждень масового футболу

З 25 по 29 вересня в закладі було проведено Тиждень масового футболу, започаткований УЄФА з метою популяризації футболу. Учні 4-7 класів під керівництвом учителя фізичної культури Ковальчука Івана Петровича активно включилися до проведення заходів, багато дізнавшись про історію українського футболу, виконуючи вправи з м’ячем, гравши товариські матчі. Слід відзначити, що не тільки хлопчикам цікаві заняття футболу, багатьом дівчаткам також полюбилася дана гра. Ці години рухової активності надзвичайно сподобалися школярам, які з гарним настроєм виконували всі запропоновані вправи, були втомлені, але щасливі.

09:10 29.09.2023

Правила безпеки на дорозі

Безпека на дорозі - це безпека життя, і часто вона залежить саме від нас. Тому класний керівник Стефанська А.Ю. разом з учнями 7-го класу пригадали про обов'язкове дотримання правил дорожнього руху. Сьогодні навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо фундамент майбутнього безпечного життя.

10:30 28.09.2023

Місячник безпеки дорожнього руху

27 вересня старший інспектор сектору реагування патрульної поліції капітан поліції Нагорняк Ростислав Михайлович зустрівся з дев'ятикласниками в рамках Місячника безпеки дорожнього руху. Капітан з охотою відповідав на численні запитання дітей і люб'язно погодився на повторний візит.

15:33 27.09.2023

Хочу миру в Україні!

21 вересня-весь світ відзначає Міжнародний День Миру. Для багатьох людей у сучасному світі мир-це не більше, ніж казкова мрія. Люди живуть у атмосфері страху. Нажаль, ми, українці, на даний час також живемо у цій атмосфері. І нам, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, наближати Перемогу, щоб завжди світило ясне сонце, щоб небо було завжди чистим та безхмарним, щоб люди були усміхнені і щасливі. 

14:51 21.09.2023

День Миру

Найбільше у світі щастя – це мир, коли люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів. Щороку 21 вересня люди у різних куточках планети відзначають Міжнародний день миру, свято, покликане змусити всіх не тільки задуматись, але й зробити що-небудь заради спокою на Землі. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. 

14:48 21.09.2023

Ранкова зустріч до Міжнародного дня миру

21 вересня у всьому світі відзначають Міжнародний день миру. Сьогодні для нашої країни це свято набуло особливого значення. Тепер ми знаємо точно, що найбільше у світі щастя - це мир, мир у сім'ях, у серцях, у нашій рідній Україні. 

14:46 21.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора