A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Голуб миру летить в Україну

Міжнародний день миру є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення воєнних конфліктів та створення світу без війн. Особливо це відчуття нині актуальне для нас — українців. Цей день — не лише символічна дата, але й важливе нагадування світу про те, що в нашій країні триває жорстока і кривава війна. 

10:26 21.09.2023

День народження смайлика

Кожен рік 19 вересня відзначається незвичайне свято – День народження дружелюбного електронного символу – День народження «Смайлика».

15:30 19.09.2023

Олімпійський тиждень

Добіг до завершення вже традиційний для вересня «Олімпійський тиждень 2023». Тиждень був спрямований на популяризацію спорту, здорового способу життя та розвиток олімпійського руху. Упродовж тижня діти знайомились з історією олімпійських ігор, демонстрували свою спритність, швидкість, згуртованість та високий рівень спортивних вмінь.

14:07 18.09.2023

Увага! Діти на дорозі!

В нашому ліцеї новий навчальний рік розпочався з місячника " Увага! Діти на дорозі!" Учні другого класу в ході пізнавального конкурсу "Правила знай - життя оберігай" старанно виконували всі завдання, закріпили і набули нових знань з безпеки поведінки на дорозі та продемонстрували свої таланти у виготовленні аплікації "Світлофор".

10:19 15.09.2023

Дорога з дому до школи- з школи додому

В рамках Всеукраїнського місячника безпеки дорожнього  руху  "Увага! Діти на  дорозі!" Та з метою широкого залучення  дітей до вивчення  та дотримання  правил  дорожнього  руху  з учнями 4 класу проведено  практичні заняття "Дорога з дому до школи- з школи додому". 

10:17 15.09.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора