A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Жашківський опорний ліцей №5
Жашківської міської ради Черкаської області Уманського району

Новини

Дата: від до Скинути

Інформаційне  заняття з медіаграмотності

      В рамках Тижня медіа та інформаційної грамотності, за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5 долучився до Національного уроку з медіаграмотності.

14:54 10.11.2021

Національний урок з медіаграмотності

    В рамках Тижня медіа та інформаційної грамотності, за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) Жашківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 5  долучився до  Національного уроку з медіаграмотності.

14:34 10.11.2021

День писемності в 4 класі

9 листопада в День української писемності та мови учні 4 класу з класоводом Щукою І.О. провели цікаво та захопливо. Спробували свої сили в написанні радіодиктанту національної єдності-2021, декламували вірші про рідну Україну, відшукували цікаві факти про мову. Вперше написали свій власний акровірш. Цікаві завдання були спрямовані на збагачення знань учнів про історію виникнення письма, розширення знань про красу і багатство української мови, розвивали в учнів акторські навички та вміння працювати в колективі.

15:06 09.11.2021

Наша мова калинова!

     Святкова атмосфера панувала сьогодні в першому класі. З нагоди Дня української писемності та мови проведений виховний захід"Наша мова калинова ".

14:42 09.11.2021

День української мови та писемності

9 листопада – День української мови та писемності… Це свято нині крокує державою по-особливому. Тому кожен громадянин України сьогодні, як ніколи відчуває свою причетність до свого народу, до своєї мови. Бо мова – це той інструмент, який об’єднує націю у єдине ціле. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і розумно збагачувати. Життя мови залежить від народу, який несе її у своїй душі, у своїх звичаях, традиціях, у піснях і у своїй культурі.

14:39 09.11.2021

У пошуках скарбів рідної мови

Уже стало доброю традицією у листопаді проводити заходи, присвячені Дню української писемності та мови і вшануванню пам’яті Нестора Літописця. Це свято, яке щороку відзначають в Україні 9 листопада. Із покоління в покоління, в часи розладу та піднесення, наші предки передавали нам скарб – рідну мову.

14:31 09.11.2021

Сертифікат учасника ІІ Міжнародного уроку доброти

З 4-6 жовтня 2021 року наш заклад традиційно  долучився  до проведення ІІ Міжнародного уроку доброти «Гуманне ставлення до тварин», присвяченого Всесвітньому дню захисту тварин, який був проведений у 1-11 класах, та отримали сертифікат від БО “БФ “Щаслива лапа” .   Діти  з любов’ю розповідали про своїх домашніх улюбленців, а також як вони підтримують безпритульних пухнастих друзів. Такі заходи дарують дітям гарний настрій та виховують відповідальне і турботливе ставлення до тварин, вчать допомагати і любити чотирилапих. Дбайте про здоров'я ваших чотирилапих друзів! Не будьте байдужими! Виховуємо гуманне та відповідальне ставлення до тварин! Разом ми робимо цей світ кращим!

16:47 08.11.2021

Бактерії навколо нас. Урок по-сучасному

Використання дидактичних ігор є актуальним. Цей досвід дає змогу вирішити головну проблему перед сучасною школою - небажання дітей вчитися, велика інформаційна завантажені та. Тому вчитель біології, Стефанська А.Ю., разом із учнями 6-го класу при вивчені теми "Бактерії" задіяла декілька методик. 

15:51 08.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора